Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Push to listen med 3M PELTOR WS ALERT XPI

2022-04-01

Med 3M PELTOR WS ALERT XPI hörselskydd från 3M behöver du aldrig välja mellan att skydda din hörsel, samtala med dina kollegor eller höra viktiga ljud i din omgivning. 3M PELTOR WS ALERT XPI är utrustade med den allra senaste Bluetooth® och MultiPoint-tekniken, medhörning och finurliga Push to listen. Nyfiken på den kanske mest moderna hörselkåpan? Vi berättar mer här!

Vad skyddad och ansluten på samma gång

Hörselkåpan WS ALERT XPI från 3M ser till att du är skyddad och ansluten på samma gång. Den är även utrustad med den allra senaste Bluetooth®- och Multipoint-tekniken som gör att du trådlöst kan ansluta en eller två mobiltelefoner till dina hörselkåpor för att kunna prata i telefon i bullriga miljöer utan att avbryta ditt arbete. Ingen förlorad tid alltså. Och den nya mobilappen gör det enklare och snabbare att justera headsetets inställningar efter behov.

Vad är Push to listen?

Push to listen är en funktion som låter dig bestämma själv hur mycket av din omgivning du vill höra när du har på dig dina WS ALERT XPI. För att aktivera Push to listen så dubbeltrycker du på startknappen på hörselkåporna. Då sänks volymen på din eventuella streaming och volymen på medhörningen höjs. Detta för att du, helt tillfälligt, ska kunna prata med din kollega eller höra mer av ljuden runtomkring. Ett dubbeltryck till stänger av Push to listen igen.

 

Vilken typ av hörselskydd behöver du?

Hörselkåpa med hjässbygel

Senaste modellen av hörselskydden med Bluetooth® från 3M PELTOR. Perfekt för yrkeskategorier som befinner sig i en bullrig miljö och har behov av att prata i mobiltelefon.

Hörselkåpa med hjälmfäste

Senaste modellen av hörselskydden med Bluetooth® från 3M PELTOR. Perfekt för yrkeskategorier som befinner sig i en bullrig miljö och har behov av att prata i mobiltelefon.

 

Allt detta ingår när du köper din 3M

PELTOR WS ALERT XPI Hörselskydd

 • 1 par blå kåpskal
 • 1 par rosa kåpskal
 • 1 hygiensats HY-82
 • 1 meter micronfontejp
 • AA batterier

Fördelar med 3M PELTOR WS ALERT XPI Hörselskydd

 

 • Koppla upp två mobiltelefoner via Bluetooth® (Multi-point funktion)
 • Push to listen
 • Nivåberoende funktion för omgivningsljud (medhörning)
 • Ställ in ditt headset med en app
 • Bullerdämpande mikrofon
 • Ta telefonsamtal utan att avbryta arbetet
 • Inbyggd FM-radio

Upptäck appen!

3M PELTOR-appen gör att du enkelt kan ställa in och justera headsetet när det ansluts trådlöst till två enheter, till exempel en mobiltelefon och en kommunikatiosradio eller två telefoner. Appen gör det också lättare att navigera i headsetets menyer för att söka, justera ljudvolym och lagra och förinställa radiokanaler. Du hittar även bruksanvisning och guider och var 6:e månad ger appen dig en påminnelse om att byta hygiensatser till dina hörselskydd.

Meddelande från Ahlsell workwear

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript